Poortland 76, 1046 BD Amsterdam
06-13120301
peter@steenmanbeveiliging.nl

Service en onderhoud

Bij SBT stopt de beveiliging niet op het moment dat uw beveiligingssysteem is geïnstalleerd. Wij hebben de continuïteit van uw veiligheid altijd hoog in het vaandel staan en doet er dan ook alles aan om de levensduur van uw installatie te verlengen. Wij leveren nazorg in de vorm van onder andere reparatie, preventief onderhoud, vervanging en kleine uitbreidingen.

In overleg stellen wij met u een op maat gemaakt onderhoudscontract op. Dag en nacht, zeven dagen per week kunt u een beroep op ons doen. Wij verhelpen in principe elke storing op de dag van aanmelding.

Eerste hulp, niet alleen bij acute storingen

Niet alleen bij acute storingen bieden wij u eerste hulp, maar ook bij preventief onderhoud en kleine aanpassingen bent u zeker van service en onderhoud. Tijdens een preventieve onderhoudsbeurt wordt uw installatie op alle kritische punten nagelopen en zonodig gecorrigeerd. Daarbij beoordelen wij ook de omgeving. Want meubels die verplaatst zijn, nieuwe scheidings- wanden of een herindeling kunnen een aanpassing vragen in uw systeem.

Meer weten?

Wilt u meer weten over service en onderhoud diensten? Neem dan contact op met ons op of vul het contactformulier in.