Poortland 76, 1046 BD Amsterdam
06-13120301
peter@steenmanbeveiliging.nl

Data, ICT en Telecom

Data, ICT en Telecom

Telecommunicatie is een belangrijke pijler voor elke organisatie, de wensen en eisen van de individuele klanten spelen daarbij een grote rol. Deze zijn terug te voeren op gebruiksgemak, bereikbaarheid, flexibiliteit, privacy en natuurlijk op kwaliteit en betrouwbaarheid. Uiteraard zijn alle mogelijke configuraties denkbaar voor uw installatie.

De ontwikkelingen in de data- en telecommunicatie zijn vandaag de dag voor een leek nauwelijks meer bij te houden. ISDN-, FTP-, COAX-, of UTP verbindingen, geschikt voor bijvoorbeeld conventionele telefonie, VoIP, tot en met streaming video, videoconferencing en -registratie, CCTV-bewaking. Wij kunnen u helpen bij het maken van een juiste en verantwoorde keuze.

Intercom

Voor zakelijke toepassingen biedt een intercomsysteem groot gemak. Bezoekers en/of personeelsleden melden zich bij de entree van uw pand. Het plaatsen van een los systeem, maar ook het integreren van de toegangscontrole op de bestaande telefooninfrastructuur behoord tot de mogelijkheden.

Intercomsystemen kennen we in vele soorten. De basis keuze ligt in het soort communicatie. Wenst u alleen spreek-en-luister of wilt u ook camerabeeld? Systemen met beeld kunnen worden uitgevoerd in zwart-wit of full-colour. Etc.

Laat u vrijblijvend informeren, neem contact op!

Bekabeling

Alle optimaal functionerende configuraties van telefonie- en/of datacommunicatienetwerk beginnen bij de basis, de bekabeling. Steenman Beveiligings Techniek verzorgt het in alle soorten en maten: twisted-pair of glasvezelbekabeling, altijd toegespitst op de technieken van de toekomst. Uiteraard op tijd gereed, gemeten en gecertificeerd om een probleemloze toepassing gedurende lange tijd te kunnen garanderen.

Alt Text

Wilt u Data, ICT en Telecom specifiek voor uw situatie?

Neem contact met ons op