Poortland 76, 1046 BD Amsterdam
06-13120301
peter@steenmanbeveiliging.nl

Camera beveiliging

Camera beveiliging biedt veiligheid

U merkt het waarschijnlijk niet eens meer op, maar in onze samenleving is camerabeveiliging en -bewaking niet meer weg te denken. U komt dit overal in het dagelijkse leven tegen. Er hangen camera’s in winkels, parkeergarages, bedrijfsterreinen en steeds vaker ook bij woonhuizen.

Met de inzet van camera beveiliging kunt u diefstal, vernieling of andere overtredingen vastleggen. Daarbij heeft de aanwezigheid van camera’s natuurlijk ook een sterke preventieve werking.

Camera’s bieden ook bescherming aan uw personeel. Door deze bij een receptiebalie te plaatsen, worden bezoekers geremd in het uiten van mogelijk agressief gedrag. Bovendien zullen uw medewerkers zich veiliger voelen in het bijzijn van camera’s. Ook bij kentekenregistratie speelt beveiliging een rol. Door het camera- en observatiesysteem te koppelen met de RDW, kan een auto aan de hand van het kenteken snel worden opgespoord. Dit wordt steeds vaker toegepast, onder andere bij benzinestations en parkeerterreinen.

Jarenlange ervaring met camera beveiliging

Steenman Beveiligings Techniek heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van camera beveiliging en systemen. Wij geven u advies bij het maken van de juiste keuze in deze complexe materie. Voor iedere beveiligingsvraag vinden wij een oplossing. Niet voor niets zijn onze oplossingen net zo uniek als uw wensen en eisen.

Wij kunnen bij u, op locatie, grondig inventariseren of er zich tekortkomingen in de beveiliging en/of in de observatie van eventuele processen voordoen. Ook kunnen wij onderzoeken of u daadwerkelijk behoefte heeft aan cameratoezicht/observatie. Kortom wij helpen u graag met camera beveiliging in uw situatie.

Bekijk ook onze andere beveiligingsdiensten o.a. inbraakbeveiliging, bouwkundige beveiliging en toegangscontrole.

Alt Text

Wilt u camera beveiliging op maat voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op