Poortland 76, 1046 BD Amsterdam
06-13120301
peter@steenmanbeveiliging.nl

Inbraakbeveiliging

Mogelijkheden voor inbraakbeveiliging

Beveiliging is een verzamelnaam voor een scala van toe te passen mogelijkheden om risico’s te beperken. En tevens gevoelens van onveiligheid om te zetten in vertrouwen. Uitgangspunt daarbij is dat de techniek een hulpmiddel is om dit doel te bereiken.

Een inbraakbeveiligingssysteem signaleert, detecteert en alarmeert een inbraak of een poging daartoe in een vroeg stadium. Na een alarmmelding, zal via de alarmcentrale, een contactpersoon, bewakingspersoneel of de politie naar de plaats van de inbraak worden gedirigeerd. Het is van groot belang dat de tijd tussen melding en opvolging zo klein mogelijk is. En daarnaast de tijd tussen detectie en benadering van de attractieve maatregelen zo lang mogelijk is.

Alt Text
Alt Text

Inbraakbeveiliging is onderdeel van het beveiligingsplan

Een inbraakbeveiligingsysteem is slechts een onderdeel van het totale beveiligingsplan. In onze visie bestaat een compleet beveiligingsplan uit een advies voor organisatorische, bouwkundige, elektronische en repressieve maatregelen.

Er dient een passend evenwicht te zijn tussen de genoemde beveiligingsmaatregelen en investeringen. Door de jarenlange ervaring en de aanwezige kennis zijn wij in staat om bij zowel kleine als grote objecten de opdrachtgever te helpen bij het realiseren van een “op maat gemaakt” en deskundig beveiligingsplan. Beveiligen is tenslotte maatwerk.

Wilt u inbraakbeveiliging specifiek voor uw situatie?

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere beveiligingsdiensten o.a. camera beveiliging, bouwkundige beveiliging en toegangscontrole.